• Fast frakt: 49 kr
Item 1 of 3

Jeg angrer mitt kjøp og vil returnere/bytte produktet. Hva gjør jeg?

Hos oss har du alltid fjorten (14) dagers angrerett. Du som forbruker har rett til å undersøke produktet. Når du returnerer et ubrukt produkt med tilhørende etiketter og emballasje innen 14 dager, refunderer vi hele beløpet minus fraktkostnad. Angrer du et kjøp er det du som kunde som står for frakten til oss og vi refunderer ikke fraktkostnaden og ansvaret for at forsendelsen når oss ligger hos deg som kunde. Det er viktig at ytteremballasje brukes og at tape eller annet materiale ikke er festet til den originale emballasjen. Ved mangelfull emballasje eller tydelig skade på produktet, vil prisreduksjoner minst 30% av verdien av produktet kunne skje og  i visse tilfeller kan vi nekte tilbakekjøp. Kunden står for porto ved retur.

  • Merk! For forseglede produkter som minnekort, minnepinner, batterier, hodetelefoner/headsets gjelder angreretten kun om produktet ligger i sin originale forpakning og forseglingen IKKE er brutt.  
  •  Ta alltid kontakt med vår kundeservice før du returnerer. Det er viktig at du legger ved returfølgeseddelen med ditt navn/ordrenummer sammen alle returer 
  • Du finner returfølgeseddelen ved å klikke på denne linken! 

Fyll i returfølgeseddelen i lenken og skriv ut denne og legg den i pakken du skal returnere. Har du ikke tilgang til skriver så skriv motsvarende informasjon på en lapp og legg den med returforsendelsen. Vi kontakter deg når vi har mottat returen, du som kunde er ansvarlig for returpakken fram til vi har mottat den. Behandlingstid for returer er ca 15 dager fra vi har mottat varen - men vi forbeholder oss for lengre tid.

Send alle returer til adressen under.

Returadresse:

Teknikkdeler.no

c/o Postens Godssenter

0060 Oslo