Fast frakt 49kr

30 dager åpent kjøp

Returer

ANGRERETT – RETURER

Vi håper du er fornøyd med dine varer fra Teknikkdeler.no - men om du alikevell vil bytte en vare, eller angrer et kjøp. Det er viktig at du legger ved returfølgeseddelen med ditt navn/ordrenummer sammen alle returer. Du kan skrive ut denne via linken lengst ned på denne siden. Se mer informasjon her om hvordan du returnerer et produkt! 

Hos oss har du alltid tretti (30) dagers angrerett. Du som forbruker har rett til å undersøke produktet. Merk! For forseglede produkter som reservedeler, minnekort, minnepinner, batterier, hodetelefoner/headsets gjelder angreretten kun om produktet ligger i sin originale forpakning og forseglingen IKKE er brutt.  

 

Når du returnerer et ubrukt produkt med tilhørende etiketter og emballasje innen 30 dager, refunderer vi hele beløpet minus fraktkostnad (49,-) Angrer du et kjøp er det du som kunde som står for frakten til oss og vi refunderer ikke fraktkostnaden og ansvaret for at forsendelsen når oss ligger hos deg som kunde. Det er viktig at ytteremballasje brukes og at tape eller annet materiale ikke er festet til den originale emballasjen. Ved mangelfull emballasje eller tydelig skade på produktet, vil prisreduksjoner minst 30% av verdien av produktet kunne skje og  i visse tilfeller kan vi nekte tilbakekjøp. Kunden står for porto ved retur.

For glass, skjermer og displayer må beskyttelsefilmen være intakt og produktene må være "umonterte". 

 

REKLAMASJON

Om du har mottat en defekt vare kan du reklamere den.

Klikk her for mer informasjon om hvordan du reklamerer en vare Send med et bilde av den defekte varen. Vi så sender vi deg en ferdig utfylt fraktseddel. Ved godkjent reklamasjon står vi for returfrakten. 

Feilaktige reklamasjoner Feilaktige reklamasjoner belastet med minimum 249kr inkl.mva opptil den faktiske håndteringskostnaden. Ansvaret for at forsendelsen når oss ligger på deg som kunde.

 

BYTTE

Om du vil bytte en vare klikk her for mer informasjon om hvordan du bytter er vare Gjør deretter en ny bestilling med det produktet du ønsker på teknikkdeler.no. Når vi mottar ditt returnerte produkt krediterer vi deg for varen og du får tilbake pengene. Merk! For forseglede produkter som reservedeler, minnekort, minnepinner, batterier, hodetelefoner/headsets gjelder bytteretten kun om produktet ligger i sin originale forpakning og forseglingen IKKE er brutt!

 

TILBAKEBETALING

Vil du ha pengene tilbake for din retur/reklamasjon så krediteres de til den kontoen du betalte med når du bestillte. Har du betalt med faktura via Klarna ber vi deg logge inn på klarna.com/no og forlenge forfallsdatoen så vi får tid til å håndtere ditt ærende. Håndteringstiden for reklamasjon/retur er opp til 15 arbeidsdager fra vi har mottat produktet. 

For å skrive ut returfølgeseddel trykk her>

 og legg den sammen produktet du vil returnere til følgende adresse:

 

Teknikkdeler.no

c/o Postens Godssenter

0060 OsloNår du bruker vår nettbutikk godkjenner du bruken av cookies. Les mer om cookies.