• Fast frakt: 49 kr
Item 1 of 3

om oss

Om oss Teknikkdeler.no

Vår reise begynte i 2012 når etterspørselen etter reservedeler til mobiltelefoner og nettbrett økte markant. Teknikkdeler gikk fra å være en liten bedrift som startet hjemme i stua til å være blant en av nordens største leverandører med ett stort lager på over 20 000 høykvalitative produkter. Fra vårt lager i Sverige sender vi hver dag ut over 1000 pakker til våre kunder i norden, fylt med teknologitilbehør og reservedeler til mobiler, nettbrett og laptops.

Kjære kunder – det er dere som har gjort denne fantastiske reisen mulig! Sammen er vi en del av en teknologisk revolusjon hvor flere og fler oppdager hvor enkelt et er å reparere sin mobiltelefon selv. En enkel googling på internett gir oss detaljerte bruksanvisninger for hvordan du steg for steg bytter ut den knuste skjermen på din mobiltelefon, nettbrett eller datamaskin. Rett verktøy gjør det både enkelt, gøy å lærerikt å bytte ødelagte deler og komponenter i mobiltelefonen selv – det er også mye billigere og mer miljøvennlig i forhold til å kjøpe en ny! Se bare hvor enkelt det er å bytte skjerm på en iPhone. 


Våre produkter

Våre batterier er typegodkjent for bruk i EU/EØS og alle våre batterier har overopphetningsbeskyttelse, overladingsbeskyttelse og overspenningbeskyttelse.

Vi tar vårt produsentansvar for elektriske og elektroniske produkter og for våre batterier gjennom vårt medlemskap i Norsirk som sørger for at du kan levere dine brukte batterier og elektriske produkter til gjennvinningstasjoner og dermed bidra til et bedre miljø.

Firmaopplysninger:

Teknikkdeler.no er en del av Spares Nordic AB som er registrert i det svenske handelskammeret med organisasjonsnummer 556998-9444.

Teknikkdeler.no er registrert i det norske merverdiavgiftsregisteret med Organisasjonsnummer: 922 644 322, MVA nummer NO922 644 322MVA.

Firmanavn Norge: Teknikkdeler.no (Firmanavn Sverige: Spares Nordic AB)

E-postadresse: info@teknikkdeler.no

Organisasjonsnummer: 556998-9444 (Svenske handelskammeret)

Orgainasjonsnummer: 922 644 322 (Norske enhetsregisteret)

Momsregistreringsnummer: NO922 644 322MVA