Fast frakt 49kr

Hurtig leveranse

Opptil 12 måneders garanti

Spor din bestilling Kundeservice Mine sider
Valgt modell: Bytt enhet her

Fast frakt 49kr

Hurtig leveranse

Opptil 12 måneders garanti

Bytt glass iPhone 5S

Det finnes ikke noe verre enn å miste sin iphone og oppdage at skjermen er knust. Heldigvis finnes det flere billige, miljøvennlige og bra alternativ for å fikse telefonen selv. Med hjelp av våre videoguider, riktig verktøy og detaljerte skruekart fikser du dette enkelt og greit.

 

Denne guiden er for deg som vil bytte glasset på din iPhone 5S. Denne guiden viser deg enkelt hvordan du gjør selve byttet, vi har også samlet alt du trenger for å utføre byttet. Alt fra passende produkter til det verktøyet du behøver. Du finner produktene som du trenger til høyre. Så sett igang - reparer din egen iPhone og spar penger og tid! Følger du vår bruksanvisning og bruker riktig utstyr kan du ha en ny skjerm på noen minutter! Billig og superenkelt!

 

Gjør dette før du begynner demonteringen av din mobil:

  • Tøm ditt batteri til under 25 %
  • Steng av mobilen
  • Om ditt displayglass er sprukket eller skadet bør du forhindre flere skader under reperasjonen ved å tejpe glasset med transparent tejp. Dette for å holde eventuelle glassbiter på plass under reperasjonens gang og enklere kunne suge opp skjermen med sugekoppen.

 

For å beholde Touch ID-funktionen er det viktig å flytte over originalhjemknappen til den nye skjermen Dette gjelder også om du har valgt Digitizer-pakken. Når du har fulgt overstående punkter er du klar for å begynne å skru løs din mobil.

 

Se på videoguiden under for vår komplette guide for hvordan du bytter glasset på iPhone 5S. Guiden fungerer uavhengi av hvilken skjermpakke du har valgt. Og best av alt, du trenger IKKE være en proff for å kunne bytte glasset på din iPhone 5S skjerm selv.  

 

 

Har du spørsmål angående hvordan du bytter din iPhone 5S skjerm kan du ta kontakt med vår kundeservice via mail eller chatt. Tips! Forebygg fremtidige skader med skjermbeskyttelse, deksel eller etui. Se vårt store utbud av billig og slitesterkt mobiltilbehør. 

Produkter i denne guiden