Fast frakt 49kr

Hurtig leveranse

Opptil 12 måneders garanti

Spor din bestilling Kundeservice Mine sider
Valgt modell: Bytt enhet her

Fast frakt 49kr

Hurtig leveranse

Opptil 12 måneders garanti

Betalingsmetoder

Tilbake til Kontakt oss

 • Hvordan får jeg min faktura?

  Din faktura sendes til den mailadressen som du oppgav når du la bestillingen. Har du ikke mottat fakturaen iløpet av 1-2 arbeidsdager etter at du har mottat din ordre ber vi deg ta kontakt med Klarnas kundeservice eller ringe Klarna på 21 01 89 91.

 • Hvordan utnytter jeg min rabattkode?

  Leter du etter rabattkoder på Teknikkdeler.no?

  Vi har alltid lave priser på våre produkter, men innimellom blir vi ekstra gavmilde og tilbyr rabattkoder i tillegg. Du kan finne disse rabattkodene her:

   

   

  Gratulerer, du får 5% på hele kjøpet

  Angi rabattkoden QWS8!9L i kassen

  Vil du være sikker på at du aldri går glipp av våre rabattkoder? Registrer deg i dag og vær først i køen til å få Teknikkdelers rabatter, kampanjer og nyhetsbrev. I tillegg til rabattkoder som du kan bruke på Teknikkdeler.no får du hver uke både tips og triks samt kanon tilbud med ekstra billige produkter.


  Opptil 70 % rabatt

  - Ingen rabattkode kreves

  Akkurat nå tilbyr vi opptil 70 % rabatt på tusenvis av produkter! Benytt anledningen til å finne en kraftig powerbank, eller trådløse hodetelefoner superbillig! Her finner du vårt store Mai-salg


  Hvordan utnytter jeg min teknikkdeler rabattkode?

  Her finner du alle aktuelle rabattkoder og kampanjer hos Teknikkdeler.no. På Teknikkdeler kjøper du alltid mobiltilbehør og reservedeler til ekstra rimelige priser, og vi strever alltid etter å tilby markedets laveste priser til våre kunder. 

  Våre ulike rabattkategorier

  Abonner på vårt nyhetsbrev idag, så går du aldri glipp av rabattkoder og gode tilbud!

  Teknikkdeler gratis frakt

  Med jevne mellomrom har vi kampanjer med gratis frakt. Da kan du benytte sjansen til å handle ekstra mye uten å betale en krone i frakt. Følg denne siden eller våre nyhetsbrev, så går du aldri glipp av sjansen til å handle med gratis frakt på Teknikkdeler!  

  Teknikkdeler 3 for 2

  Kjøp 3 produkter, betal kun for 2.  Perfekt når du trenger å handle flere produkter samtidig! Nå har du mulighet til å kjøpe skjermbeskyttere, deksler, ladere og andre tilbehør eller reservedeler samtidig, til en rimeligere pris.

  Teknikkdeler 10%, 20% eller 50% rabatt?

  Fyll handlekurven til topp og dra fordel av vår rabattkode! 

  Tenk på 

  Du kan kun bruke en rabattkode per kjøp. Produkter som allerede er nedsatt eller redusert i pris, er unntatt fra prosentvise rabattkoder på Teknikkdeler. 

  Takk for at du handler på Teknikkdeler.no!Kontakt oss

Nødvendig informasjon
  = Nødvendig informasjon