Fast frakt 49kr

Hurtig leveranse

Opptil 12 måneders garanti

Spor din bestilling Kundeservice Mine sider
Valgt modell: Bytt enhet her

Fast frakt 49kr

Hurtig leveranse

Opptil 12 måneders garanti

batteri iPhone 5

Gi din iPhone 5 et nytt liv ved å bytte ut batteriet! Har du lenge lurt på om du skal kjøpe en ny mobiltelefon eller sende inn din nåværende mobiltelefon på reparasjon? Spar penger, tid og miljø og bytt batteriet selv Det er både enkelt og gøy å reparere en iPhone 5. Med litt tålmodighet, rett verktøy og bra instruksjoner slipper du å sende din telefon inn på service og tilbringe ventetiden med en lånetelefon eller i verste fall uten telefon!

 

Har du aldri reparert eller byttet batteri på en mobiltelefon før? Ingen fare! Vi har laget en enkel og komplett guide som hjelper deg gjennom hele prosessen. Du får instruksjoner og gode tips om ting du må huske på når du bytter batteri på iPhone 5. Før du begynner reparasjonen, må du sørge for at du har de riktige verktøyene og produktene. Du finner alt du trenger for å fikse din iPhone her hos Teknologideler.no.  

Batteriinformasjon: Kapasitet: 1440 mAh Spenning: 3,82 V Type: Litium batteri 

 

Gjør ALLTID dette før du begynner:

  • Tøm batteriet under 25%. 
  • Når batteriet er under 25% -> Slå av telefonen
  •  Om skjermen er sprukket eller skadet bør du forhindre flere skader under reperasjonen ved å tejpe glasset med transparent tejp. Dette for å holde eventuelle glassbiter på plass under reperasjonens gang.

 

 Husk dette under reparasjonsprosessen:

  • Når du skal bøye opp batteriet, må du ikke bøye det mot hovedkortet, da det kan skade din iPhone 5. 
  • Unngå å bruke skarpe gjenstander når du skal bøye opp batteriet.   

 

Nedenfor har du en komplett videoguide som viser hvordan du bytter batteriet på iPhone 5 trinn for trinn.    

 

 

Når du er ferdig: For å unngå fremtidige problemer med batteriet og for å gjøre feilsøkingen lettere, bør du gjøre en "hard reset". For å gjøre dette, hold inne Hjem-knappen og avstengningsknappen samtidig til du ser Apple-logoen. Lad batteriet fullt etter utskifting.  

 

Hvis du har spørsmål om batteriutskifting på din iPhone 5, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice via e-post eller chat. Vi hjelper deg gjerne.

Trustpilot