Fast frakt 49kr

Hurtig leveranse

Opptil 12 måneders garanti

Spor din bestilling Kundeservice Mine sider
Valgt modell: Bytt enhet her

Fast frakt 49kr

Hurtig leveranse

Opptil 12 måneders garanti

Teknikkdelers store hodetelefonguide

 

Planlegger du å kjøpe nye hodetelefoner, men er litt usikker på hvilken type du bør velge? I denne guiden går vi gjennom ulike typer hodetelefoner og de forskjellige termene som du bør holde rede på når du kjøper hodetelefoner.

La oss veilede deg gjennom de forskjellige typer hodetelefoner som finns på markedet, slik at du kan finne de perfekte hodetlefonene for deg og dine aktiviteter!

Det viktigste å tenke på når du kjøper nye hodetelefoner, er hva du skal bruke dem til. Er du en gamer, en musikknerd, pod-lover eller treningsfreak? Uansett hvilken type du er så finns det et par perfekte hodetelefoner for deg.

 

In ear hodetelefoner - En favoritt hos mange

In ear hodetelefoner kalles de små øreproppene som har flere bruksområder. Denne typen har små ørepropper som plasseres i øret og er en av våre mest populære hodetelefoner. Denne typen hodetelefoner er en praktisk favoritt i hverdagen, og er lett å bære takket være den lave vekten og det kompakte format. In ear hodetelefoner finns både med ledning eller som trådløse in ear-hodetelefoner som enkelt kobles til mobilen, datamaskinen eller nettbrettet via Bluetooth

 

 

Se alle in ear hodetelefoner her >

 

ON EAR HODETELEFONER- DET ALLSIDIGE ALTERNATIVET

On ear hodetelefoner er mellomstore hodetelefoner som hviler på utsiden av øret uten at de dekker de helt. On-Ear hodetelefoenr gir et  semi-isolert lyd og passer like bra på bussen som på treningsstudioet. On ear hodetelefoner er mellomstore og har bedre lydkvalitet enn in ear hodetelefoner. Mange modeller har aktiv støyredusering og de er behaglige å ha på.

 

 

Se alle On Ear hodetelefoner her >

 

Over Ear hodetelefonene - når du vil ha et øyeblikk for deg selv

Over Ear telefonene har steget i popularitet de siste årene. Vi har tidligere ofte sett denne typen hodetelefoner på gamers eller i musikkstudio, men nå har mange oppdaget den isolerende lydopplevelsen som bare over ear hodetelefoner kan gi.Over øretelefoner har store isolerende ørekåper som omgir ørene og har minimal lydlekkasje. Disse hodetelefonene er flotte når du trenger å konsentrere litt ekstra og stenge omgivelsene rundt deg ute. Urolige miljøer og støy på busser, flyreiser og på jobb kan føre til mye mye stress. Med par støyreduserende over-øret-hodetelefoner, unngår du støyende omgivelser og nyter uforstyrret av din favorittmusikk, pod eller spill!

 

Se alle Over-ear hodetelefoner > 

 

 

Sport hodetelefoner-Et must for alle treningsnarkomaner

Et par virkelig gode treningshodetelefoner er et must for alle idrettsutøvere. Den vanligste typen treningshodetelefoner er hodetelefoner med "vinger" som gjør at hodetelefonene sitter fast, uansett aktivitet du utøver. Treningshodetelefoner er også tilgjengelig som On ear hodetelefoner og over ear hodetelefoner. Hvilket alternativ velger, avhenger hovedsakelig av hvilken sport du trener. Mange løpere foretrekker in-ear hodetelefoner som passer under eventuell lue eller caps og som ikke isolerer for mye fra omgivelsene. Hvis du hovedsakelig trener i treningsstudio, er trådløse on-ear-hodetelefoner et populært valg, slik at du kan fokusere på treningen uten å bli sittende fast i maskinene eller forstyrres av andre som trener. Når det gjelder å finne et par veldig gode trådløse hodetelefoner, er det viktig å ta en ekstra titt på batterilevetiden.

 

Se alle treningshodetelefoner >

 

Trådløse hodetelefoner – Når du elsker friheten

Bluetooth-hodetelefoner er svaret for deg som er på farten. Trådløse hodetelefoner kalles også Bluetooth-hodetelefoner, noe som betyr at hodetelefonene kobles til mobilen, nettbrettet eller datamaskinen via Bluetooth i stedet for kabel. Denne hodetelefontypen kan deles i to typer - Helt trådløse ørepropper og trådløse hodetelefoner. Helt trådløse ørepropper er kun ørepropper som kobles til via Bluetooth til mobilen. De mest berømte helt trådløse øreproppene er Apple AirPods. Trådløse hodetelefoner finnes også som varianten der øreproppene er koblet til med en kabel som du kan legge bak ørene d