• Fast frakt: 49 kr
Item 1 of 3

Leter du etter rabattkoder på Teknikkdeler.no?

Vi har alltid lave priser på våre produkter, men innimellom blir vi ekstra gavmilde og tilbyr rabattkoder i tillegg. Du kan finne disse rabattkodene her:

 

 

Gratulerer, du får 5% på hele kjøpet

Angi rabattkoden QWS8!9L i kassen

Vil du være sikker på at du aldri går glipp av våre rabattkoder? Registrer deg i dag og vær først i køen til å få Teknikkdelers rabatter, kampanjer og nyhetsbrev. I tillegg til rabattkoder som du kan bruke på Teknikkdeler.no får du hver uke både tips og triks samt kanon tilbud med ekstra billige produkter.


 

40% på skjermbeskyttelse fra Copter

Akkurat nå har vi en kampanje på skjermbeskyttere fra Copter. Ekstra slitesterke skjermbeskyttere som beskytter skjermen din mot slitasje og riper. Her finner du våre Copter skjermbeskyttere på SALG


Ingen rabattkode nødvendig

Her finner du alle aktuelle rabattkoder og kampanjer hos Teknikkdeler.no. På Teknikkdeler kjøper du alltid mobiltilbehør og reservedeler til ekstra rimelige priser, og vi strever alltid etter å tilby markedets laveste priser til våre kunder. 

Våre ulike rabattkategorier

Abonner på vårt nyhetsbrev idag, så går du aldri glipp av rabattkoder og gode tilbud!

Teknikkdeler gratis frakt

Med jevne mellomrom har vi kampanjer med gratis frakt. Da kan du benytte sjansen til å handle ekstra mye uten å betale en krone i frakt. Følg denne siden eller våre nyhetsbrev, så går du aldri glipp av sjansen til å handle med gratis frakt på Teknikkdeler!  

Teknikkdeler 3 for 2

Kjøp 3 produkter, betal kun for 2.  Perfekt når du trenger å handle flere produkter samtidig! Nå har du mulighet til å kjøpe skjermbeskyttere, deksler, ladere og andre tilbehør eller reservedeler samtidig, til en rimeligere pris.

Teknikkdeler 10%, 20% eller 50% rabatt?

Fyll handlekurven til topp og dra fordel av vår rabattkode! 

Tenk på at:

Du kan kun bruke en rabattkode per kjøp. Produkter som allerede er nedsatt eller redusert i pris, er unntatt fra prosentvise rabattkoder på Teknikkdeler. 

Takk for at du handler på Teknikkdeler.no!