Fast frakt 49kr

Hurtig leveranse

Opptil 12 måneders garanti

Spor din bestilling Kundeservice Mine sider
Valgt modell: Bytt enhet her

Fast frakt 49kr

Hurtig leveranse

Opptil 12 måneders garanti

Bytte skjerm iPhone 7 Plus

Det finnes ikke noe verre enn å miste sin iphone og oppdage at skjermen er knust. Heldigvis finnes det flere billige, miljøvennlige og bra alternativ for å fikse telefonen selv.

Denne guiden er for deg som vil bytte glasset på din iPhone 7 Plus. Denne guiden viser deg enkelt hvordan du gjør selve byttet, vi har også samlet alt du trenger for å utføre byttet. Alt fra passende produkter til det verktøyet du behøver. Reparer din egen iPhone 7 Plus og spar penger og tid! Følger du vår bruksanvisning og bruker riktig utstyr kan du ha en ny skjerm på noen minutter! 

 

GJØR DETTE FØR DU BEGYNNER DEMONTERINGEN AV DIN MOBIL:

  • Tøm ditt batteri til under 25 %
  • Steng av mobilen
  • Om ditt displayglass er sprukket eller skadet bør du forhindre flere skader under reperasjonen ved å tejpe glasset med transparent tejp. Dette for å holde eventuelle glassbiter på plass under reperasjonens gang. Gjør du dette er det enklere å suge opp skjermen med sugekoppen.

 

For å beholde Touch ID-funktionen er det viktig å flytte over originalhjemknappen til den nye skjermen, dette gjelder uansett hvilken display pakke du velger. Når du har fulgt overstående punkter er du klar for å begynne å skru løs din mobil.

 

Se på videoguiden under for vår komplette guide for hvordan du bytter skjermen på iPhone 7 plus. Guiden fungerer uavhengi av hvilken skjermpakke du har valgt.

 

 

 

MERK! Det finnes en risiko for at vanntettheten reduseres etter et skjermbytte. Utsett ikke din mobil for flytende emner når du har byttet skjerm. Har du spørsmål - ta kontakt med oss!

 

Produkter i denne guiden