Fast frakt 49kr

Hurtig leveranse

14 dager åpent kjøp

Valgt enhet: Bytt enhet her
Velg modell

Fast frakt 49kr

Hurtig leveranse

14 dager åpent kjøp

Bytt skjerm iPhone 6S

Det finnes ikke noe verre enn å miste sin iphone og oppdage at skjermen er knust. Heldigvis finnes det flere billige, miljøvennlige og bra alternativ for å fikse telefonen selv.

 

Denne guiden er for deg som vil bytte glasset på din iPhone 6S. Denne guiden viser deg enkelt hvordan du gjør selve byttet, vi har også samlet alt du trenger for å utføre byttet. i Alt fra passende produkter til det verktøyet du behøver. Du finner produktene som du trenger til høyre. Så sett igang - reparer din egen iPhone 6S og spar penger og tid! Følger du vår bruksanvisning og bruker riktig utstyr kan du ha en ny skjerm på noen minutter! Billig og superenkelt!

 

Gjør dette før du begynner demonteringen av din mobil:

  • Tøm ditt batteri til under 25 %
  • Steng av mobilen
  • Om ditt displayglass er sprukket eller skadet bør du forhindre flere skader under reperasjonen ved å tejpe glasset med transparent tejp. Dette for å holde eventuelle glassbiter på plass under reperasjonens gang.

 

For å beholde Touch ID-funktionen er det viktig å flytte over originalhjemknappen til den nye skjermen Dette gjelder også om du har valgt Digitizer-pakken. Når du har fulgt overstående punkter er du klar for å begynne å skru løs din mobil.

 

Se på videoguiden under for vår komplette guide for hvordan du bytter glasset på iPhone 6S. Guiden fungerer uavg\hengi av hvilken skjermpakke du har valgt. Og best av alt, du trenger IKKE være en proff for å kunne bytte skjermen på din iPhone 6S skjerm selv.  

 

 

Har du spørsmål angående hvordan du bytter din iPhone 6S skjerm kan du ta kontakt med vår kundeservice via mail eller chatt. Tips! Forebygg fremtidige skader med skjermbeskyttelse, deksel eller etui. Se vårt store utbud av billig og slitesterkt mobiltilbehør. 

Produkter i denne guide

Trustpilot
Når du bruker vår nettbutikk godkjenner du bruken av cookies. Les mer om cookies.