Fast frakt 49kr

Hurtig leveranse

Opptil 12 måneders garanti

Spor din bestilling Kundeservice Mine sider
Valgt modell: Bytt enhet her

Fast frakt 49kr

Hurtig leveranse

Opptil 12 måneders garanti

Bytte batteri iPhone 7

Denne guiden er for deg som ønsker å bytte ut batteriet på iPhone 7. Det er mange fordeler med å erstatte batteriet selv. De største fordelene er at det er billig og tidsbesparende. Hvis du leverer telefonen til en reparatør, tar de ofte overpriser, og det kan ta flere dager før du får tilbake til mobilen din. Å være uten mobil i flere dager kan være en utfordring i dagens samfunn. Batteribytte på  iPhone 7 batteri er  enkelt selv for nybegynnere. Alt du trenger å gjøre for å gi din iPhone 7 et nytt liv er å følge denne enkle guiden.

 

For å erstatte ditt iPhone 7 batteri, trenger du først og fremst de riktige verktøyene og produktene.

Du finner de produktene du trenger til høyre. Hvis du allerede har produktene, er det bare å fortsette å lese denne veiledningen.

 

Informasjon om iPhone 7-batteriet: Kapasitet: 1960 mAh V Type: Li-ion batteri

 

Gjør ALLTID dette før du begynner, for å unngå skader på din mobil:

  • Tøm batteriet under 25%. 
  • Når batteriet er under 25% -> Slå av telefonen
  •  Om skjermen er sprukket eller skadet bør du forhindre flere skader under reperasjonen ved å tejpe glasset med transparent tape. Dette for å holde eventuelle glassbiter på plass under reperasjonens gang.

 

 HUSK DETTE UNDER REPARASJONSPROSESSEN:

  • Når du skal bøye opp batteriet, må du ikke bøye det mot hovedkortet eller nære volumknappene, da det kan skade din iPhone 6. 
  • Unngå å bruke skarpe gjenstander når du skal bøye opp batteriet - dette kan skade batteriet
  • Når du skal dra ut batteriets gamle remser bør du prøve å holde de så rett som mulig da de lett kan brytes og bli skrukkete. Dra ikke remsen på mobilens komponenter.

 

Nedan finner du en komplett videoguide på hur du byter batteri på iPhone 7:

 

 

 

Når du er ferdig: For å unngå fremtidige problemer med batteriet og for å gjøre feilsøkingen lettere, bør du gjøre en "hard reset". For å gjøre dette, hold inne Hjem-knappen og avstengningsknappen samtidig til du ser Apple-logoen. Lad batteriet fullt etter utskifting.  

Hvis du har spørsmål om batteribyttet på din iPhone 7, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice via e-post eller chat. Vi hjelper deg gjerne.

Produkter i denne guiden