Fast frakt 49kr

Hurtig leveranse

Opptil 12 måneders garanti

Spor din bestilling Kundeservice Mine sider
Valgt modell: Bytt enhet her

Fast frakt 49kr

Hurtig leveranse

Opptil 12 måneders garanti

SiGN Dekorasjonsbelysning

GJØR DET EKSTRA KOSELIG HJEMME

Vinteren er her og julen nærmer seg, det betyr at det er på tide å heve kosefaktoren hjemme. Med SiGN LED-lysslynge kan du raskt skape vinterkos og julemagi i ditt hjem, og enkelt styre belysningen fra sofaen eller sengen.

Vil du ha belysning i soverommet, bak TV-en eller til ditt gaming-oppsett? Våre SiGN LED-slynger kan enkelt festes til valgfri overflate takket være den selvklebende tapen på baksiden av slyngen. Lysslyngen kan også parkobles hvis du ønsker mer lengde på dekorasjonsbelysningen.

Et hjem opplyst i millioner av RGB-farger er en solklar kosefaktor som ikke slår feil. Velg selv hvilken eller hvilke farger du ønsker å bruke, for å skape rett stemning i ditt hjem. Med våre SiGN Smart Home LED-slynger kan du i tillegg til fargevalget velge styrken på fargen eller velge ulike forhåndsinnstilte miljøer som Solnedgang, Julebelysning, Grønn Skog og mye mer. Spekteret av farger er i dine hender, eller rettere sagt i din mobil. Du styrer Smart Home-slyngene supersmidig via SiGN Smart Home Appen, som kan lastes ned gratis på App Store og Google Play.

Så har vi selvfølgelig spart det beste til sist – en funksjon som får deg til å slappe av og bevege på hoftene. SiGN Smart Home-slyngene kan stilles inn til å reagere på lyd, som vi velger å beskrive med to ord. DISCO TIME.

Gjør instillinger så LED-slyngene skifter farge i takt med julesangene, housemusikken eller Actionfilmen på TV. Nyt en lysopplevelse som ligner på det fargerike Times Square i New York. Snakk om teknologi på nye nivåer!

Valget er ditt – hvor du skal plassere slyngene, hvilken lengde du behøver, vil du bruke vanlige slynger eller Smart Home-slynger og ikke minst hvilke farger du vil lyse opp ditt hjem med!
Produkttips

Trustpilot
Når du bruker vår nettbutikk godkjenner du bruken av cookies. Les mer om cookies.