Fast frakt 49kr

Hurtig leveranse

Opptil 12 måneders garanti

Spor din bestilling Kundeservice Mine sider
Valgt modell: Bytt enhet her

Fast frakt 49kr

Hurtig leveranse

Opptil 12 måneders garanti

Kjøpsbetingelser

Kjøps- og leveringsbetingelser

Kjøpsvilkår

Teknikkdeler.no er registrert i Enhetregistret under foretaksnavnet Teknikkdeler.no med organisasjonsnummer 922 644 322. Teknikkdeler.no er er del av Spares Nordic AB som er registrert i den svenske handelskammaren med organisasjonsnummer 556998-9444 Følgende vilkår gjelder når du som konsument inngår en kjøpsavtale med Teknikkdeler.no. Om du vil vite mer om dine rettigheter som konsument viser vi til Forbrukerkjøpsloven, Angrerettloven samt Personopplysningsloven / GDPR som gjelder på alle kjøp på teknikkdeler.no

Alle våre produkt er godkjent for bruk i Norge, prisene i nettbutikken er inkl MVA og produktene er ferdig tollet.  

Bestilling

Din bestilling sendes fra vårt lager i Malmø, Sverige - dette  påvirker ikke deg som kunde da vi er registrert som et norsk selskap i Brønnøysundregistret, alle våre varer er ferdig tollet og prisene i nettbutikken er inklusive MVA. Eventuelle endringer i bestillingen må gjøres før din bestilling behandles og sendes fra oss. Oppdager du feil på din bestilling er det viktig at du tar kontakt med oss så fort som mulig mens vi har mulighet til å endre din bestilling. Alle priser er inklusive mva.

Priser

Alle priser vises inklusive mva. Fraktavgiften er 49 kroner. Du får en fullstendig oversikt over kostnadene når du kommer til siste steg i kassen. 

Angrerett

Hos oss har du alltid 14 dagers angrerett. (Gjelder ikke firma) Hvis du vil returnere eller bytte en vare, klikk her: www.teknikkdeler.no/returns. Du som forbruker har rett til å undersøke produktet. Merk! For forseglede produkter som reservedeler, minnekort, minnepinner, batterier, hodetelefoner/headsets gjelder angreretten kun om produktet ligger i sin originale forpakning og forseglingen IKKE er brutt.  

Når du returnerer et ubrukt produkt med tilhørende etiketter og emballasje innen 14 dager, refunderer vi hele beløpet minus fraktkostnad. Angrer du et kjøp er det du som kunde som står for frakten til oss og vi refunderer ikke fraktkostnaden og ansvaret for at forsendelsen når oss ligger hos deg som kunde. Det er viktig at ytteremballasje brukes og at tape eller annet materiale ikke er festet til den originale emballasjen. Ved mangelfull emballasje eller tydelig skade på produktet, vil prisreduksjoner minst 30% av verdien av produktet kunne skje og  i visse tilfeller kan vi nekte tilbakekjøp. Kunden står for porto ved retur.

Reklamasjon

Kjøpet ditt er dekket av forbrukerkjøpsloven og betyr at du enten kan få en defekt vare reparert, byttet ut, refundert eller redusert pris avhengig av den faktiske situasjonen. Det kreves at klagen er berettiget og at feilen ikke har oppstått på grunn av feil bruk av produktet.

Hvis et produkt avviker fra det som var avtalt mellom deg og Teknikkdeler.no eller på annen måte ikke samsvarer med beskrivelsen av produktet som Teknikkdeler har levert, kan produktet returneres. Reklamasjonsretten omfatter ikke feil som skyldes normal slitasje. Du har rett til å klage på et produkt innen 3 år fra den dagen du mottok produktet. Du må klage på produktet innen en "rimelig tid" etter at du har oppdaget feilen. Vi anbefaler at du slutter å bruke produktet mens vi behandler klagen din.