Fast frakt 49kr

Hurtig leveranse

Opptil 12 måneders garanti

Spor din bestilling Kundeservice Mine sider
Valgt modell: Bytt enhet her

Fast frakt 49kr

Hurtig leveranse

Opptil 12 måneders garanti

 Bytte batteri iPhone 6

Hvordan gi din iPhone 6 nytt liv - bytt ut batteriet! Har du lenge lurt på om du skal kjøpe en ny mobiltelefon eller sende inn din mobiltelefon på reparasjon? Spar penger, tid og miljø - det er enkelt å bytte batteriet på iPhone 6 selv. Med rett verktøy og bra instruksjoner går skjermbyttet som en lek og du slipper du å sende din telefon inn på service og få en lånetelefon eller i verste fall stå uten telefon mens den blir reparert!

 

Har du aldri byttet batteri på en mobiltelefon før? Ingen fare! Vi har laget en enkel og komplett guide som hjelper deg gjennom hele prosessen. Du får instruksjoner og gode tips om ting du må huske på når du bytter batteri på iPhone 6. Før du begynner reparasjonen, sørg for at du har de riktige verktøyene og produktene. Du finner alt du trenger for å fikse din iPhone her hos Teknikkdeler.no.  

Informasjon om iPhone 6 batteriet: Kapasitet: 1810 mAh Spenning: 3,82 V Type: Li-ion batteri 

 

Gjør ALLTID dette før du begynner, for å unngå skader på din mobil:

  • Tøm batteriet under 25%. 
  • Når batteriet er under 25% -> Slå av telefonen
  •  Om skjermen er sprukket eller skadet bør du forhindre flere skader under reperasjonen ved å tejpe glasset med transparent tape. Dette for å holde eventuelle glassbiter på plass under reperasjonens gang.

 

 Husk dette under reparasjonsprosessen:

  • Når du skal bøye opp batteriet, må du ikke bøye det mot hovedkortet eller nære volumknappene, da det kan skade din iPhone 6. 
  • Unngå å bruke skarpe gjenstander når du skal bøye opp batteriet - dette kan skade batteriet
  • Når du skal dra ut batteriets gamle remser bør du prøve å holde de så rett som mulig da de lett kan brytes og bli skrukkete. Dra ikke remsen på mobilens komponenter.
     

 

Nedenfor ser du en enkel videoguide på hordan du byter ditt iPhone 6 batteri med suksess. 

 

 

Når du er ferdig: For å unngå fremtidige problemer med batteriet og for å gjøre feilsøkingen lettere, bør du gjøre en "hard reset". For å gjøre dette, hold inne Hjem-knappen og avstengningsknappen samtidig til du ser Apple-logoen. Lad batteriet fullt etter utskifting.  

 

Hvis du har spørsmål om batteriutskifting på din iPhone 6, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice via e-post eller chat. Vi hjelper deg gjerne.

Produkter i denne guiden

Info
Utsolgt
OEM iPhone 6-6S Batteritape salg 70%